Kuidas säästa raha imiku piimasegu

Kõige vähem kulukas viis toita on imetada. On ka palju teisi rinnaga toitmise kasu ka. Kuid mitte kõik emad ei imetada. Mõned emad toita oma last nii rinnapiima ja valem. Teised minna valem pärast rinnaga mitu kuud. Siin on mõned viisid, kuidas saate säästa raha imiku piimasegu.

Siin on mõned viisid, kuidas säästa raha imiku piimasegu

Ära osta ainult ühte tüüpi lutipudel alguses. Proovi erinevaid tüüpe, et näha, millist beebi meeldib ja kasutab .; Osta pulbristatud valem. See on palju odavam kui ready-to-use ja vedelkontsentraati .; Kasutage lehmapiima valem, kui teie lastearst ütleb, siis ei tohi. Lehmapiim valem on sageli odavam kui soja valem .; Osta hulgi, siis säästa raha. Aga kõigepealt proovida brändi veenduda oma lapsele meeldib ja suudavad seedida seda .; Võrdlus poes. Vaadake, mis poest pakub tegeleda või madalaima hinnaga .; Säästa valem kupongid ja tasuta proove, isegi kui te kavatsete imetada. Sul võib otsustada lisaks valemiga mõne kuu pärast, ja need kupongid säästa raha .; Registreeru infolehed, eriprogramme ja pakkumised valem firma veebilehed. Sageli saata kupongid ja tasuta proove .; Küsige oma lastearst proovid .; Mõtle geneeriliste või kaupluse brändi valemid. Seaduse järgi nad peavad vastama samadele toiteväärtust ja kvaliteedi standardid brändi nime valemid .; Vältige ühekordselt pudeleid. Sa pead kasutama teistsugust liner iga toitmist, mis maksab rohkem .; Kui teie laps vajab erilist valemit allergia tõttu või muul tervise probleemid, kas teie kindlustus aitab katta. Mitte kõik tervise plaanid annavad sellele levialas, kuid mõned.

Ärge tehke oma valem. Ei ole nii, et dubleerida sama toitumise ja kvaliteedi kodus. Sa võid riskida oma lapse tervise .; EI toita otse lehmapiima või muude loomade piima enne kui ta on vähemalt 1 aastane .; Ärge kasutage vana plastikust lutipudelid. Taaskasutada või käsi-me-down pudelid võivad sisaldada bisfenool-A (BPA). Food and Drug Administration (FDA) on keelatud BPA kasutamine lutipudelites tõttu ohtu.

Siin on mõned asjad, et vältida