Lung pletüsmograafilises

Lung pletüsmograafilises on test, mida kasutatakse, et mõõta, kui palju õhku saab hoida oma kopsudes.

Lase oma arsti, kui te võtate mingeid ravimeid, eriti need, hingamisprobleemid. Te võib-olla ajutiselt peatada, võttes teatud ravimeid enne testi.

Ärevus alates on suletud kasti; peapööritus; Uimasus; Õhupuudus

Ärevus alates on suletud kasti; peapööritus; Uimasus; Õhupuudus

Sa istuda väike, õhukindlas ruumis tuntud kui keha kasti. Sa hingata või hingeldama vastu huuliku. Kuumad pannakse nina välja lülitada oma ninasõõrmed. Sõltuvalt info oma arsti otsib, huuliku võivad olla avatud alguses, ja siis suletud.

Katse on kiire ja normaalset hingamist ja ei tohiks olla valus. Sul võib hingeldus või uimasus. Sul on kogu aeg jälgida tehnik.

Katse tehakse, et näha, kui palju õhku saab hoida oma kopsudes ajal puhata. See aitab teie arst kindlaks, kas kopsu probleem on tingitud kahjustused kopsustruktuuri või kaotus kopsud võimet laiendada (saada suurem kui õhk voolab).

Tavaline tulemused sõltuvad oma vanus, pikkus, kaal, etnilise taustaga, ja sugu.

Ebanormaalne tulemused osutavad probleem kopsudes. See probleem võib olla tingitud jaotus kopsustruktuuri, probleem rindkeret ja tema lihased või probleem kopsud on võimalik paisuvad ja tõmbuvad kokku.