Minimaalselt invasiivne puusaliigese

Minimaalselt invasiivne puusaliigese on tehnika, mida kasutatakse sooritada puusaliigese operatsiooni. Ta kasutab väiksemate kirurgiliste lõigatud ja vähem lihaseid ümber puusa lõigatakse või lahti.

Nagu regulaarne operatsioon, see protseduur on tehtud parandada või asendada haigestunud või vigastatud puusaliigese. See meetod toimib paremini patsientidel, kes on nooremad ja peenemad. Minimaalselt invasiivsete tehnikate võib tuua kiirema taastumise ja vähem valu.

Sisselõige tehakse kolme kohta – aasta tagasi puusa (üle tuhara), ees puusa (lähedal kubeme), või küljel hip .; Enamasti jääb lõikepind 3-6 tolli pikk. Korrapäraste puusaoperatsiooniga, lõigatud on 10-12 tolli pikk .; Kirurg kasutada spetsiaalseid vahendeid töö kaudu väike lõigatud .; Operatsioon hõlmab lõikamine ja eemaldamine luu. Kirurg eemaldab mõned lihased ja teistes kudedes. Vähem kude eemaldada kui regulaarne operatsiooni. Enamik aega, lihased ei lõigata või eemaldada.

Teha seda operatsiooni

Seal on sageli vähem verekaotus ja valu seda tehnikat kui avatud operatsiooni. Inimesed, kes on selle operatsiooni on sageli lühem haiglasse jääda ja kiirem taastumine. Küsige oma arstilt, kas see protseduur on hea valik.