Unetus: Näpunäiteid parema une

Unetus on uinumisraskused või magama. Paljudel juhtudel muutuvad mõned käitumised aitab teil magada paremini. Mõnikord ravi on vajalik. Käitumuslikud muutused tuleks püüdis esimesena.

Uinumisraskused; Liigne unisus päevasel ajal; Ajalugu uinumine päeva jooksul ebasobival ajal; Nightmares või häiriv mõtted, mis hoiab sind ärkvel; Valu, sage urineerimine, või ebatavalised aistingud, mis hoiab sind ärkvel; Olulisi probleeme voodist hommikul; Sleep, et ei uuene teile; Ärgates mitu korda kogu öö; Ärgates varahommikul

Kui võimalik, ärkama samal ajal iga päev .; Vältida kelle tegevus nagu söömine ja töötavad oma voodi .; Vältida pingutav tegevus 2 tundi enne magamaminekut .; Vältida kofeiini ja alkohoolsed joogid õhtul .; Vältida söömist raske sööki vähemalt 2 tundi enne magamaminekut .; Töötada magamaminekut rutiinne, mis sisaldab rahustav, lõõgastav tegevus .; Veenduge, et uni keskkond on vaikne, pime, ja on mugav temperatuur .; Ära mine voodisse rohkem kui 8 tundi, enne kui eeldada, et alustada oma päeva.