Avatud südameoperatsiooni

Ava südameoperatsiooni on iga operatsioon, milles rinnus avatakse ja kirurgia tehakse südamelihas, klapid, arterid, või teistes osades sobivalt (näiteks aordi). Mõiste “avatud” tähendab seda, et rind on “lõigatud” avatud.

Aordiklappi kirurgia – minimaalselt invasiivne; Aordiklappi kirurgia – avatud; Kodade vaheseina defekti remont; Südame siirdamine; Koarktatsioon remont; Kaasasündinud südamerike korrigeeriv operatsioon; Süda šunteerimine (koronaararterite šunteerimine – KAŠ); Südame siirdamine; Südameklapi operatsiooni; Hüpoplastilise südame vasakust remont; Minimaalselt invasiivne südameoperatsiooni (MIDCAB, OPCAB, RACAB); Mitraalklapi remont; Mitraalklapi kirurgia – minimaalselt invasiivne; Mitraalklapi kirurgia – avatud; Pediatric südameoperatsiooni; Fallot remont; Kokku anomaalsed kopsu fistuli korrektsioon; Siirdatud südame; Suurte veresoonte remont; Trikuspiidse atreesia remont; Truncus arterioosjuha remont; Vatsakese vaheseina defekti (VSD) remont

Sinu süda kirurg teeb 5 kuni 8-tollise kirurgilise lõigatud rinnaseinale. Rindmikuga avatakse kirurgilise nägin, et paljastada südames. Kirurg saab määrata või asendada ventiili või täita bypass .; Ajal endoskoopiline operatsioon, teie kirurg teeb 1-4 väikest auku rinnus. Siis teie kirurg kasutab erivahendeid ja kaamera sooritada operatsiooni .; Ajal robot saavates klapi operatsioon, kirurg teeb 2-4 pisikesi kärped (umbes 1/2 tolli 3/4 tolli) rinnus. Kirurg kasutab spetsiaalset arvutit, et juhtida robotkäsi operatsiooni ajal. Kirurg näeb kolmemõõtmeline vaade kirurgia arvutis. See meetod on väga täpne. Siiski ei ole osutunud siiani on paremad tulemused kui traditsioonilised kirurgia meetodeid.

Süda-kopsumasinat kasutatakse enamasti ajal avatud südameoperatsiooni. Kuigi kirurg töötab süda masina aitab saata hapnikurikast verd ajju ja teistesse organitesse.