Hüperventilatsioon

Hüperventilatsioon on kiire või sügav hingamine, mis võivad ilmneda ärevus või paanika. Seda nimetatakse ka hingeldamine, ja see võib lahkuda sa end hingetuks.

Verejooks; Südame või kopsuhaigust; infektsioon

röhatised; puhitus; Valu rinnus; Segadus; peapööritus; Suukuivus; Uimasus; Lihaskrambid käte ja jalgadega; Tuimus ja kihelus kätel või suu ümber; südamepekslemine; Õhupuudus; Unehäired; nõrkus

Sa hingata hapniku ja hingavad välja süsinikdioksiidi. Liigne hingamine tekitab madala süsinikdioksiidi sisaldust veres. See põhjustab paljud sümptomid Hüperventilatsiooni.

Arst vaatab teid ja vaata, kas seal on ka teisi põhjuseid oma hingeldamine.

Helistage oma tervishoiuteenuse osutaja kui

Arst teeb hoolikat arstlikku läbivaatust. Arst küsib täpsustavaid küsimusi teie sümptomid.

Ärevus ja närvilisus; Verejooks; Südamehaigused, nagu südamepuudulikkuse või infarkti; Drugs (näiteks aspiriin üleannustamise); Nakkus nagu kopsupõletik või sepsis; Ketoatsidoos jms haigusseisundid; Kopsuhaigus nagu astma, krooniline obstruktiivne kopsuhaigus (KOK), või kopsuemboolia; Paanikahoog; Rasedus; Tugev valu; Olukorrad, kus on psühholoogiline eelis, millel on ootamatu, dramaatiline haigus (näiteks somatisatsioonihäire); Stimulantide kasutamisega; stress

Ärevus ja närvilisus; Verejooks; Südamehaigused, nagu südamepuudulikkuse või infarkti; Drugs (näiteks aspiriin üleannustamise); Nakkus nagu kopsupõletik või sepsis; Ketoatsidoos jms haigusseisundid; Kopsuhaigus nagu astma, krooniline obstruktiivne kopsuhaigus (KOK), või kopsuemboolia; Paanikahoog; Rasedus; Tugev valu; Olukorrad, kus on psühholoogiline eelis, millel on ootamatu, dramaatiline haigus (näiteks somatisatsioonihäire); Stimulantide kasutamisega; stress

Sa kogeda kiire hingamine esimest korda. (See on erakorraline seisund ja siis tuleb võtta traumapunkti kohe.); Te olete valu, on palavik või märkate veritsust .; Teie hingeldamine jätkub või halveneb, isegi kodusel ravil .; Sul on ka muid sümptomeid.

Vereproovid hapniku ja süsihappegaasi tase veres; Rind kompuutertomograafia; EKG; Ventilatsiooni / perfusiooni skaneerimisega teie kopsud; Röntgen rinnus