Kuidas valida parim haiglasse operatsioonile

Kvaliteedi tervishoiu saate sõltub paljudest asjadest peale oskust oma kirurg. Paljud tervishoiuteenuse osutajate haiglas on otseselt seotud teie ravi enne, selle ajal ja pärast operatsiooni.

Põrandat või üksus, mis teeb ainult seda tüüpi operatsiooni sul on (näiteks puusaliigese vahetusega, kas nad on põrandal või seade, mida kasutatakse üksnes ühise-asendamise operatsiooni?); Tegevuskulud ruumides, mida kasutatakse ainult oma operatsiooni tüübist; Konkreetsed suunised, nii et igaüks, kes on oma tüüpi operatsiooni saab sellist hoolt nad vajavad; Aitab õed

Patsiendi vigastuste puhul nagu kukkumised; Patsiendid, kes saavad vale ravimit või vale annus ravimit; Komplikatsioonid infektsioone nagu trombid ning lamatiste (lamatised); Tagasivõtmise ja surm (suremus) määr

Riigi aruanded – mõned riigid nõuavad haiglate teatud teabe neile, ja mõned avaldada teateid, et võrrelda haiglate riigi .; Mittetulundusühingute rühmad mõnedes piirkondades või riikides koostöös ettevõtetega, arstid ja haiglad koguda teavet kvaliteeti. Te võite otsida seda teavet Internetis .; Valitsus kogub ja annab teavet haiglates. Leiad selle teabe Internetis aadressil hospitalcompare.hhs. Samuti võite leida infot valida parim arst Internetis .; Teie ravikindlustus võib hinnata ja võrrelda, kuidas erinevates haiglates tegutse operatsiooni sul on. Küsige oma kindlustusseltsi, kui ta teeb need reitingud.