Tegevjuht oma kaalutõus raseduse ajal

Enamik naisi peaks saada kusagil 25 ja 35 naela raseduse ajal. Enamik saavad 2 kuni 4 £ esimese trimestri ajal, ja siis 1 nael nädalas ülejäänud raseduse. Kehakaalu tõus sõltub olukorrast

Palju kaalu, et sa raseduse ajal ei ole rasv, vaid on seotud last. Siin on jaotus, kuidas 35 naela lisab kuni

Ülekaalulised naised vajavad, et saada vähem (15 kuni 20 naela või vähem, olenevalt nende raseduseelset kaal) .; Alakaalulised naised vajavad, et saada rohkem (28 kuni 40 naela) .; Sa peaksid kaalus rohkem kui sul on rohkem kui 1 laps. Naised kaksikute pead saada 37 kuni 54 naela.

1800 kalorit päevas 1. trimestril; 2200 kalorit päevas 2. trimestril; 2400 kalorit päevas 3-nda trimestri

Mõned naised on juba ülekaalulised kui nad rasestuda. Teised naised kaalus liiga kiiresti raseduse ajal. Nii või teisiti, rase naine ei tohiks minna dieedile või proovida kaalus raseduse ajal.

Kui teil on võidelnud oma kaalu ka varem, siis võib olla raske nõustuda, et see on ok kaalus nüüd. On normaalne, et tunda ärevust, sest numbrite skaala serva üles.

Baby: 8 naela; Platsenta: 2 kuni 3 naela; Lootevee: 2 kuni 3 naela; Rinnanäärmekoele: 2 kuni 3 naela; Verevarustus: 4 naela; Rasvavarud: 5.-9 naela; Emakas kasv: 2 kuni 5 naela

Värsked puuviljad ja köögiviljad teha häid suupisteid. Nad on täis vitamiine ja vähe kaloreid ja rasva .; Süüa leiba, küpsiseid ja teravilja valmistatud täisteratooteid .; Vali vähendatud rasvasisaldusega piimatooted. Sa pead vähemalt 4 portsjonit piimatooteid iga päev. Kuid kasutades koorima, 1% või 2% piima aitab oluliselt vähendada kaloreid ja rasva süüa. Ka valida madala rasvasisaldusega või rasvavaba juustu või jogurtit.

Loomulikult magustatud on parem kui toitu ja jooke, millele on lisatud suhkrut või kunstlikke magusaineid .; Toit ja joogid, mis loetleb suhkru- või maisisiirup kui üks esimesi koostisosad ei ole häid valikuid .; Paljud magustatud joogid on palju kaloreid. Loe etikett ja olge jooke, mis on kõrge suhkrusisaldusega. Asendaja veega limonaadid ja puuviljajoogid .; Vältida rämpstoit suupisted, nagu krõpsud, kommid, koogid, küpsised ja jäätist. Parim viis hoida süüa rämpstoitu või muu ebatervislik suupisteid on pea need toidud oma maja .; Mine valgust rasvu. Rasvad sisaldavad toiduõli, margariini, võid, kaste, kastmed, majonees, regulaarne salatikastmed, searasv, hapukoor ja toorjuust. Proovi väiksema rasvasisaldusega versioonid need toidud.

Teades kaloreid, rasva ja soola teie toit aitab teil süüa tervislikumat .; Enamik restoranid on menüüde ja toitumine faktid oma veebilehtedel. Kasutage neid tulevikuplaane .; Üldiselt söövad kohti, mis pakuvad salatid, supid ja köögiviljad .; Vältida kiirtoit.

Valmista sööki kasutades madala rasvasisaldusega toiduvalmistamise meetodeid .; Praadimine toidule õli või võid suurendab kaloreid ja rasva sööki .; Küpsetamine, küpsetav, grillimisel või keetmine on tervemad ja vähendatud rasvasisaldusega meetodeid toiduvalmistamiseks.

Mõõdukas liikumine, nagu soovitas teie poole, aitab põletada ekstra kaloreid .; Walking või ujumine on üldiselt ohutu, tõhus harjutusi rasedatele .; Kindlasti rääkige oma teenusepakkuja enne treeningute alustamist.