Kael lahkamine – heakskiidu

Kael lahkamine on operatsiooni eemaldada lümfisõlmed kaelal. Rakke vähi suus või kurgus saab reisida lümf ja saada lõksus lümfisõlmed. Lümfisõlmed eemaldatakse, et vältida vähi levikut teistesse osadesse oma keha.

Teie tervishoiuteenuse osutaja annab sulle retsepti valuvaigistit. Saada see täidetud, kui lähete koju nii et teil on ravim, kui seda vajate. Võtke valuvaigisteid, kui hakkate võttes valu. Liiga pikk, et võtta see võimaldab oma valu süveneb, kui ta peaks.

Joomine, söömine ja ehk räägi; Hoolitse oma kirurgilise haava mingil kanalisatsiooni; Kasutades oma õla ja kaela lihased; Hingamine ja käitlemise eritised kõri; Tegevjuht oma valu

Võtke valuvaigistid 30 minutit enne sööki .; Vali pehmet toitu, nagu küpsed banaanid, kuum teravilja ja niiske hakitud liha ja köögiviljad .; Limit toidud, mida on raske närida, näiteks puu nahad, pähklid ja sitke liha .; Kui üks pool oma näo ja suu on nõrgem, närida toit tugevam pool suud.

Sa olid tõenäoliselt haiglas 2 kuni 3 päeva. Selleks, et aidata saada valmis koju, siis võib olla abi saanud

Te võite süüa oma regulaarset toitu, kui teie teenusepakkuja on andnud teile spetsiaalse dieedi.

Sa pead õppima hoolitseda oma haava.

Sa pead näha oma teenusepakkujalt järelmeetmete visiidi 7 kuni 10 päeva. Klambrid eemaldatakse sel ajal.

Köha või lämbumine, selle ajal või pärast söömist; Kulisevat helisid kõri ajal või pärast söömist; Köhatamist pärast joomist või neelamisraskused; Aeglane närimine või söömine; Köha toidu tagasi üles pärast söömist; Luksumine allaneelamisel; Ebamugavustunne rinnus ajal või pärast neelamist; Seletamatu kaalukaotus

Võite liikuda oma kaela õrnalt külili, üles ja alla. Teile võidakse anda venitusharjutusi teha kodus. Vältida ponnistus oma kaela lihased või tõstmise objektide kaalub üle 10 naela. 4 kuni 6 nädalat .; Püüa kõndida iga päev. Saate taastada spordi (golf, tennis ja jooksmine) pärast 4 kuni 6 nädalat .; Enamik inimesi ei saa minna tagasi tööle 2 kuni 3 nädalat. Küsige pakkuja, kui see on OK, et sa tööle naasta .; Sul on võimalik sõita, kui sa saad oma õla piisavalt kaugele näha ohutult. ÄRGE sõitke võtmise ajal tugev (narkootilised) valuvaigisteid. Küsige pakkuja, kui see on OK, et sa alustad sõitmist .; Veenduge, et teie kodus on turvaline, kui olete taastumas.

Helistage oma tervishoiuteenuse osutaja kui

Võite liikuda oma kaela õrnalt külili, üles ja alla. Teile võidakse anda venitusharjutusi teha kodus. Vältida ponnistus oma kaela lihased või tõstmise objektide kaalub üle 10 naela. 4 kuni 6 nädalat .; Püüa kõndida iga päev. Saate taastada spordi (golf, tennis ja jooksmine) pärast 4 kuni 6 nädalat .; Enamik inimesi ei saa minna tagasi tööle 2 kuni 3 nädalat. Küsige pakkuja, kui see on OK, et sa tööle naasta .; Sul on võimalik sõita, kui sa saad oma õla piisavalt kaugele näha ohutult. ÄRGE sõitke võtmise ajal tugev (narkootilised) valuvaigisteid. Küsige pakkuja, kui see on OK, et sa alustad sõitmist .; Veenduge, et teie kodus on turvaline, kui olete taastumas.

Sul võib saada eriliste antibiootikumi on haiglas hõõruda oma haava. Jätka seda teha 2 või 3 korda päevas pärast koju .; Võite dušš pärast koju. Peske haava õrnalt seebi ja veega. Ärge hõõruge ega lase pihustisüsteemiga otse oma haava .; Ärge võtke vanni vanni esimestel nädalatel pärast operatsiooni.

Sul on palavik üle 100,5 ° F (38,5 ° C) .; Teie valuvaigistid ei tööta, et leevendada oma valu .; Teie kirurgiliste haavade verejooksu, on punased või soojad või on paks, kollane, roheline, või piimjas drenaaž .; Sul on probleeme äravoolu .; Sa ei saa süüa ja kaalus, sest neelamishäired .; Sa lämbumist või köha kui sa sööd või neelata; See on raske hingata.