Perkutaanne kuseteede protseduurid – heakskiidu

Sul oli perkutaanne (naha kaudu) kuseteede protseduurid, mis aitavad äravoolu uriini oma neeru ja vabaneda neerukivid.

Teil võib olla mõned valu esimesel nädalal pärast kateeter. Üle leti valuvaigisteid nagu Tylenol võivad aidata valu. Teised valu ravimid, nagu aspiriin või ibuprofeen (Advil) aitab ka, kuid oma tervishoiuteenuse osutaja ei tohi soovitada, et te võtate neid ravimeid, sest need võivad suurendada verejooksu.

Päeva jooksul võite kasutada väike kuseteede kott, mis kinnitub jala .; Kasutage suurem äravool kott öösel .; Hoidke uriini kott allapoole neerusid .; Tühi kott enne kui on täiesti täis .; Peske drenaaž kott kord nädalas lahusega poole äädikat ja pool vett. Loputa hästi veega ja laske õhu käes kuivada.

Ära tõmba drenaaž kateeter .; Hoia plastikust rõngas vastu nahka .; Kontrollige, et õmblusega (õmblused) või seade, mis hoiab oma kateetri vastu nahka on turvaline.

Nõuetekohase hoolduse oma nephrostomy kateetri on oluline, et sa ei saa infektsioon.

Teie tervishoiuteenuse osutaja näitab teile, kuidas panna uue korrastamist.

Helistage oma tervishoiuteenuse osutaja, kui teil on mõni neist sümptomitest

Valu seljas või külg, mis ei lähe ära või halveneb; Veri uriinis pärast esimese paari päeva jooksul; Palavik ja külmavärinad; oksendamine; Uriin, mis haiseb või tundub hägune

Plastist ring tõmbab eemale nahka .; Kateeter on tõmmatud .; Kateetri lõpetab äravool uriini kotti .; Kateeter keerdus .; Teie nahk all lindil on ärritunud .; Uriini lekib kateetri ümber või plastikust rõngas .; Sul on punetus, paistetus või valu, kui kateetri väljub nahale .; Seal on rohkem drenaaž kui tavaliselt oma sidemed .; Äravoolu on verine või sisaldab mäda.