Hüperkaltseemiat – heakskiidu

Sinu keha vajab kaltsiumi, nii et saate kasutada oma lihaseid. Kaltsium hoiab oma luud ja hambad tugevad ja oma süda terve.

Pärast seda, kui koju minna, järgige oma arsti juhiseid umbes hoolitsedes oma kaltsiumi taset ei saa suure uuesti.

Teatud tüüpi vähk; Probleemid teatud näärmete; Liiga palju D-vitamiini oma süsteemi; Olles voodire pikka aega

Veenduge, et juua palju vett iga päev, kui arst soovitab .; Hoia vee kõrval oma voodis öösel ja juua, kui ärkad kasutada vannitoas.

Helistage oma arstile, kui teil on mõni neist sümptomitest

Süüa vähem piimatoodete (juust, piim, jogurt, jäätis jne) või ei söö neid üldse .; Kui arst ütleb, võid süüa piimatooteid, ei söö piimatooteid, mis on ekstra kaltsiumi lisatud. Loe etiketid hoolikalt.

Ärge kasutage antatsiide, et on palju kaltsiumi neid. Vaata antatsiidide, mis on magneesiumi. Küsige oma arsti või õega, millised on OK .; Küsige oma arstilt, milliseid ravimeid ja maitsetaimed on ohutu teil võtta .; Kui arst määrab ravimeid, mis aitab hoida vere kaltsiumisisaldust muutub liiga kõrge jälle võtta neid, kuidas arst teid. Helistage oma arstile, kui teil on mingeid kõrvaltoimeid .; Hoia aktiivne, kui saad koju. Arst ütleb teile, kui palju aktiivsus ja kehaline on OK.

peavalud; Ebaregulaarne südametöö; Iiveldus või oksendamine; Suurenenud janu või suukuivus; Vähe või üldse mitte higistamine; peapööritus; Segadus; Veri uriinis; Tume uriin; Valu ühel pool selg; Kõhuvalu; raske kõhukinnisus