Mereloomade nõelamise või hammustab

Mereloomade nõelamise või hammustab viitavad mürgi või mürgised hammustused või nõelamise mistahes vormis mere elu, sealhulgas millimallikas.

Põhjuste hulka hammustab või nõelamise erinevate liikide mereelustikule, sealhulgas: meduusid, Portugali mees-of-sõda, Stingray, stonefish, skorpion kala, säga, merisiilikute, mere Anemone, hydroId, korall, koonus kest, haid, noolhaugid ja moray või Elektriangerjas.

krambid; kõhulahtisus; Hingamisraskused; Kubemes valu, kaenlaaluste valu; palavik; Iiveldus või oksendamine; halvatus; higistamine; Teadvuse või äkksurm südame rütmi eiramist; Nõrkus, minestustunne, pearinglus

Kandke kindaid, kui võimalik, eemaldades stingers .; Pühkige stingers või kombitsad rätikuga .; Peske piirkonda soolase veega .; Leota haava kuuma vett, kui patsient ei talu jaoks 30-90 minutit, kui Teile on selleks koolitatud personal .; Meduusid nõelamise tuleks kohe loputada äädikas .; Kala nõelamise tuleks kohe loputada kuuma veega .; Muude nõelamise / hammustab, siis võidakse teil rakendada äädika või liha tenderizer / vee-lahendus neutraliseerida mürk.

Enamik neist tüüpi hammustab või nõelamise esinevad soolases vees. Teatud tüüpi mere nõelamise või hammustab võib olla surmav.

Tegemist võib olla valu, põletustunne, turse, punetus või verejooks lähedal ala hammustada või nõelamine. Teised sümptomid võib mõjutada kogu keha, ja see võib sisaldada

Pöörduda arsti poole (helistada 911 või kohaliku hädaabinumber) kui isik on hingamisraskused, valu rinnus, iiveldus, oksendamine, või kontrollimatu verejooksu; Kui torget sait areneb turse või värvimuutus või muu keha hõlmav (üldine) sümptomeid.

Kandke kindaid, kui võimalik, eemaldades stingers .; Pühkige stingers või kombitsad rätikuga .; Peske piirkonda soolase veega .; Leota haava kuuma vett, kui patsient ei talu jaoks 30-90 minutit, kui Teile on selleks koolitatud personal .; Meduusid nõelamise tuleks kohe loputada äädikas .; Kala nõelamise tuleks kohe loputada kuuma veega .; Muude nõelamise / hammustab, siis võidakse teil rakendada äädika või liha tenderizer / vee-lahendus neutraliseerida mürk.

Ärge üritage eemaldada stingers ilma kaitseta enda kätte .; Ärge tõstke mõjutatud kehaosa kõrgemal südames .; Ärge laske patsiendil teostada .; Ei anna ravimeid, kui Teile on selleks luba tervishoiuteenuse osutaja.

Ärge üritage eemaldada stingers ilma kaitseta enda kätte .; Ärge tõstke mõjutatud kehaosa kõrgemal südames .; Ärge laske patsiendil teostada .; Ei anna ravimeid, kui Teile on selleks luba tervishoiuteenuse osutaja.

Ujuda lähedal vetelpäästja .; Jälgige liiklusmärke, mis võib hoiatada ohu alates millimallikas või muude ohtlike mereelu .; Ära puutu võõras mereelustikule. Isegi surnud loomade või katkestanud kombitsad võivad sisaldada mürgiseid mürgiga.

Ujuda lähedal vetelpäästja .; Jälgige liiklusmärke, mis võib hoiatada ohu alates millimallikas või muude ohtlike mereelu .; Ära puutu võõras mereelustikule. Isegi surnud loomade või katkestanud kombitsad võivad sisaldada mürgiseid mürgiga.