Nägemisnärvi atroofia

Nägemisnärvi atroofia on kahju nägemisnärvi. Optiline närv pildid mida silm näeb ajju.

Nägemisnärvi atroofia põhjustab nägemise tuhmimaks ja vähendab vaatevälja. Võime näha peeneid detaile ka kaduma. Värvid tunduvad pleekinud. Aja jooksul õpilase on vähem võimelised reageerima valgus, ja lõpuks, tema võimet reageerida valgus võib kaduma minna.

Ajukasvaja; Laubalõige hobuste (mõnikord nimetatakse oimuarteripõletik); Sclerosis multiplex; insult

Värv nägemine; Õpilase Reflekside; tonomeetria; nägemisteravus

On palju põhjuseid optiline atroofia. Kõige levinum on halb verevarustus. Seda nimetatakse isheemiline neuropaatia. Probleem tekib kõige sagedamini vanematel inimestel. Nägemisnärvi Samuti võib kahjustatud šokk, toksiinid, kiirgus ja trauma.

Tervishoiuteenuse osutaja on teha täielik silmauuring otsima seisukorras. Eksam hõlmab testid

Kahju nägemisnärvi atroofia ei saa tühistada. Põhihaiguse tuleb leida ja ravida. Muidu nägemise kaotus jätkub.

Vision kaotas nägemisnärvi atroofia tagasi ei saa. On väga oluline, et kaitsta teise silma.

Selle seisundiga inimesed tuleb regulaarselt kontrollida silma kogenud arst närvi seotud tingimused. Rääkige oma arstile kohe teada nägemise muutusi.

Vanemad inimesed peaksid olema oma tervishoiuteenuse osutaja hoolikalt hallata oma vererõhku .; Kasutage standard ohutusnõudeid, et vältida vigastusi näkku. Enamik näo vigastused on tingitud liiklusõnnetused. Kinnitatud turvavöö võib aidata vältida neid vigastusi .; Graafik rutiinne iga-aastane silmauuring kontrollida glaukoomi .; Kunagi juua kodus pruulitud alkoholi ja vormid alkoholi, mis ei ole mõeldud joomiseks. Metanooli, mida leidub kodus pruulitud alkoholi, võib põhjustada nägemisnärvi atroofia mõlemasse silma.

Paljud põhjused nägemisnärvi atroofia ei saa vältida.