Nahaalused sisestatud keskne kateetri – imikud

Anna lapsele valuvaigisteid; Puhastage beebi nahka idu tappes meditsiinis (antiseptiline); Tee väike kirurgiline lõigata ja asetada õõnes nõel väike vein käe või jala; Liiguta PICC läbi nõela suur veeni, pannes selle otsa lähedal (aga mitte) südames; Võtke x-ray panna nõela; Eemaldage nõel pärast kateetri pannakse

Tervishoiu meeskond võib võtta mitmeid katseid panna PICC. Mõningatel juhtudel PICC ei saa korralikult äri- ja teist ravi vaja .; Seal on väike nakatumise ohtu. Mida pikem on PICC on paigas, seda suurem on oht .; Mõnikord võib kateetri kuluma veresoone seina. IV vedeliku või ravim võib lekkida lähedal kehaosadele .; Väga harva, PICC saab ära kuluma seina südames. See võib põhjustada tõsise verejooksu ja halb südame funktsioon .; Väga harva võib kateetri murda sees veresoonde.