Immuunteraapia: küsimused küsida oma arsti

Sul on immunoteraapias tappa vähirakke. Te võite saada immuunravi üksi või ka muud ravi samaaegselt. Teie tervishoiuteenuse osutaja võib vaja teid jälgida tähelepanelikult samas sul on immuunravi. Teil on vaja ka õppida, kuidas kõige paremini hoolitseda ise sel ajal.

Kas vähiteraapias sama keemiaravi?

Kui kiiresti pärast minu ravi ma kogeda kõrvaltoimeid?

Mis toiduaineid peaks ma ei söö, nii et ma ei saa infektsioon ?; Kas minu vesi kodus okei juua? On kohti ma ei tohiks juua vett ?; Kas ma ujumas ?; Mida ma peaksin tegema, kui ma minna restorani ?; Kas ma võin olla ümber lemmikloomad ?; Mis immuniseerimise ma vajan? Milline immuniseerimise ma peaksin eemale ?; Kas see on OK olema rahva sees? Kas ma pean kandma maski ?; Kas mul on külastajate üle? Kas nad peavad kandma maski ?; Millal tuleb pesta käed ?; Kui ma peaksin oma temperatuuri kodus?

Kas see on ok raseerima ?; Mida ma peaksin tegema, kui ma lõikasin ise või hakkavad veritsema?

Kas on mingeid muid ravimeid ma peaks hoidma käsi ?; Mis üle leti ravimid mul tohib võtta ?; Kas on mingeid vitamiine ja toidulisandeid ma peaks või ei peaks?

Kui kaua pärast hakkan sihipärast ravi võib neid probleeme hakata ?; Mida teha, kui ma olen haige kõhtu või on kõhulahtisus ?; Mida ma peaksin sööma, et hoida oma kaalu ja tugevuse up ?; Kas on mingeid toiduaineid ma peaks vältima ?; Kas ma olen alkoholi juua?

Kas mul on vaja kasutada spetsiaalset tüüpi seepi ?; Kas kreeme või mis aitab?

Kuidas vältida suu haavandid ?; Kui tihti peaks ma pesen hambaid? Millist hambapastat ma peaksin kasutama ?; Mida ma saan teha umbes suukuivus ?; Mida ma peaksin tegema, kui mul on suu valus?

Kas mul on vaja kasutada päikesekaitse ?; Kas mul on vaja jääda siseruumidesse külma ilmaga?