Kuidas suitsetamisest tegelemine isu

Iha on tugev, segavad suitsetada. Isu on tugevam kui te esimest loobuda.

Kui te esimest suitsetamisest, keha läheb läbi nikotiinivõõrutust. Sa võid tunda väsinud, tujukas ja peavalusid. Varem olete tulnud nende tundeid sigareti suitsetamist.

Mul rohkem energiat; Ma ei ärka üles köha; Minu riided ja hinge lõhn parem; Mida kauem ma ei suitseta, seda vähem ma ihkama sigarette

Kui mul on iha, ma oodata vähemalt 10 minutit, et näha, kas see läbib .; Kui mul on iha, ma kõndida ja trepist viis korda .; Kui mul on iha, ma ei söö porgandit või seller kinni.

Võite eeldada, et on isu paar nädalat pärast suitsetamisest loobumist. Esimesed 3 päeva on ilmselt kõige halvem. Kuna rohkem aega möödub, oma isu peaks saama vähem intensiivne.

Kui te ei usu, võite loobuda oma, helistada oma tervishoiuteenuse osutaja. Nikotiinasendusravi võib aidata teil hoida ära isu läbi esimese ja kõige raskem etapp väljumist.

Pärast 1 päev mitte suitsetamine, tasu ennast uue raamatu, DVD või albumi .; Pärast 1 nädal, külastada koht, mida on tahtnud minna pikka aega nagu park või muuseumi .; 2 nädala pärast, ravida ennast uue paari kingi või piletid mängu.

Isu on osa suitsetamisest, aga ma saan selle kaudu .; Iga päev ma minna ilma suitsetamine, suitsetamisest saab kergem .; Ma olen teinud kõvasti asju enne, ma ei saa seda teha.

Pliiatsit käes hoida stressi pall või kummipaelaga; Haki köögiviljad söögiisu; Koo või teha pusle; Närida suhkruvaba närimiskummi; Hoia õlgedest või segada pulk suus; Süüa porgandid, seller, või õuna viilud

Hinga sügavalt nina kaudu sisse, hoidke seda viis sekundit, hingata aeglaselt suu kaudu sisse. Proovi seda paar korda, kuni tunnete ennast lõõgastuda .; Kuula muusikat.; Loe raamatut või kuulata audioraamatu .; Proovige jooga, taiji, või visualiseerimine.