Kuidas anda hepariini shot

Enne, kui saate anda hepariin shot, teil on vaja täita süstla õige kogus ravimit, otsustada, kuhu anda löök, ja teame, kuidas anda löök.

Teie tervishoiuteenuse osutaja õpetab teile kõik need sammud, vaadata sa harjutada, ja vastata teie küsimustele. Võite teha märkmeid mäleta üksikasju. Hoidke see leht on meeldetuletus sellest, mida sa pead tegema .; Koguge oma tarneid: hepariin, nõelad, süstlad, alkoholilapikestega, ravimitelehe ja konteiner kasutatud nõelad ja süstlad .; Kui teil on eeltäidetud süstal, veenduge, et olete õige ravim ja õige annus. ÄRGE eemaldage õhumullid, kui teil on liiga palju ravimit süstlasse. Otse peatükis “täites süstla” ja minna “Pidada maha.

Teie tervishoiuteenuse osutaja õpetab teile kõik need sammud, vaadata sa harjutada, ja vastata teie küsimustele. Võite teha märkmeid mäleta üksikasju. Hoidke see leht on meeldetuletus sellest, mida sa pead tegema .; Koguge oma tarneid: hepariin, nõelad, süstlad, alkoholilapikestega, ravimitelehe ja konteiner kasutatud nõelad ja süstlad .; Kui teil on eeltäidetud süstal, veenduge, et olete õige ravim ja õige annus. ÄRGE eemaldage õhumullid, kui teil on liiga palju ravimit süstlasse. Otse peatükis “täites süstla” ja minna “Pidada maha.

Peske käsi seebi ja veega. Kuivata neid hästi.

Küsige oma apteekrilt, kuidas säilitada oma hepariin nii see jääb tugevam.

Peske käsi seebi ja veega ning kuivatage hästi .; Kontrollige hepariin pudeli etiketil. Veenduge, et see on õige ravim ja see ei ole lõppenud .; Kui see on plastikust kate, võta see ära. Rulli pudelit käte vahel, et seda segada. ÄRGE raputage seda .; Pühi peal pudel alkoholilapikest. Lase kuivada. Ärge puhuge seda .; Tea annus hepariini soovite. Eemaldage otsik nõela, olles ettevaatlik, et mitte puudutada nõela hoida steriilne. Tõmmake süstla kolbi panna nii palju süstlast õhk nagu arstirohu soovite .; Viige nõel ja läbi kummikorgi hepariini pudel. Suruge kolb nii õhus läheb pudelisse .; Hoidke nõela pudelisse ja keerake pudel tagurpidi .; Mis nõela otsa vedelikku, tõmmake kolbi tagasi saada õige annus hepariini süstlasse .; Kontrollige et süstlas ei ole õhumulle. Kui on mullid, hoidke nii pudelist ja süstalt ühes käes, ja koputage süstalt teise käega. Mullid kerkivad pinnale. Õhumullid tagasi hepariin pudel, siis tõmba tagasi saada õige annus .; Kui ei ole mullid, võta süstal pudelist välja. Pane süstal ettevaatlikult nii, et nõel ei puutu midagi. Kui te ei kavatse anda löök kohe hoolikalt panna kaane üle nõela .; Kui nõel paindub, ei sirutada see. Tee uus süstal.

Peske käsi seebi ja veega ning kuivatage hästi .; Kontrollige hepariin pudeli etiketil. Veenduge, et see on õige ravim ja see ei ole lõppenud .; Kui see on plastikust kate, võta see ära. Rulli pudelit käte vahel, et seda segada. ÄRGE raputage seda .; Pühi peal pudel alkoholilapikest. Lase kuivada. Ärge puhuge seda .; Tea annus hepariini soovite. Eemaldage otsik nõela, olles ettevaatlik, et mitte puudutada nõela hoida steriilne. Tõmmake süstla kolbi panna nii palju süstlast õhk nagu arstirohu soovite .; Viige nõel ja läbi kummikorgi hepariini pudel. Suruge kolb nii õhus läheb pudelisse .; Hoidke nõela pudelisse ja keerake pudel tagurpidi .; Mis nõela otsa vedelikku, tõmmake kolbi tagasi saada õige annus hepariini süstlasse .; Kontrollige et süstlas ei ole õhumulle. Kui on mullid, hoidke nii pudelist ja süstalt ühes käes, ja koputage süstalt teise käega. Mullid kerkivad pinnale. Õhumullid tagasi hepariin pudel, siis tõmba tagasi saada õige annus .; Kui ei ole mullid, võta süstal pudelist välja. Pane süstal ettevaatlikult nii, et nõel ei puutu midagi. Kui te ei kavatse anda löök kohe hoolikalt panna kaane üle nõela .; Kui nõel paindub, ei sirutada see. Tee uus süstal.

Hoidke oma kaadrid 1 toll eemale armid ja 2 tolli kaugusel nabast .; Ärge pange tulistati kohapeal verevalumiga, paistes või pakkumise.

Pigistage nahk ja pane nõela juures 45 ° nurga all; Suruge nõel üleni nahka. Lase nahavolt. Süstida hepariin aeglaselt ja ühtlaselt, kuni see on kõik.